Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
2.10.2007 >> 3. kolo Slovenského pohára vo futbale


FK ZTS Dubnica - Inter Bratislava 0:2 (0:0)
3. kolo Slovenského pohára vo futbale 2007/08 - 2.10.2007

GÓLY: 57. a 75. Hodek, ŽK: Jánošík, J. Zápotoka, Zimen, Seye - F. Kiss, ČK: 45. D. Perniš, rozhodovali: Kakaščík - Vindiš, Cuninka, 985 divákov.

DUBNICA: D. Perniš - Zimen, Jánošík, Držík, Adámik, - L. Zápotoka (45. Kopčan), J. Zápotoka (80. Kuzma), Ondráš (68. Filo), Obert - T. Zápotoka, Seye. Tréner J. Bútora.

INTER: Košický – Čikoš, Ševela, Mihálik, Tarek – Petrán, F. Kiss (81. Zrubec), Kučera, Török – Majtán (91. Mezovský), Hodek. Tréner V. Koník.


Reportáž TA3 si môžete pozrieť tu, ďalej si môžete v nefalšovanej atmosfére vychutnať náš rohový kop a najmä druhý gól. Niekoľko fotografií si môžete pozrieť v galérii.


V dueli 3. kola Slovenského pohára vo futbale hostila favorizovaná Dubnica bratislavský Inter. Zápas sa hral pod umelým osvetlením, veľa divákov si však cestu na štadión nenašlo. Žltočiernych prišla podporiť sedemčlenná skupinka fanúšikov, domáci minikotlík sa usalašil pod strechou krytej tribúny v počte asi 20 ľudí.

Bratislavčania začali veľmi opatrne až vlažne, čo využili domáci na vytvorenie tlaku. V 8. minúte sa do gólovej šance dostal Seye, ale mieril vedľa. Nápor vyvrcholil ukážkovým vysunutím dubnického útočníka, ktorému v poslednej chvíli Košický uchmatol loptu spred kopačiek. Potom iniciatívu prevzal Inter, vytvoril si sľubné náznaky šancí, no čo je podstatné, aktívnou hrou nedovolil domácim nič. Nečakane aktívny bol Petrán, ktorý v prvom polčase úplne zatienil útočníkov. Jaho delovka v 36. minúte volala po góle. V 45. minte Hodek nádherne vysunul Majtána, ten sa rútil sám na Perniša, chcel ho prelobovať, ale brankár domácich vyrazil loptu 5 metrov pred šestnástkou, za čo videl červenú kartu.

Po prestávke Inter pokračoval v peknej kombinačnej hre, domáci robili v obrane chyby, čo sa im vypomstilo. Török poslal krížnu loptu do šestnástky a pre Hodeka nebol problém skórovať. Následne sa Inter na desať minút nepochopiteľne stiahol a zdalo sa, že sa bude opakovať scenár zo Starej Ľubovne. Vĺčkovia sa však po nebezpečnej strele Držíka v 67. minúte otriasli a kontroval Majtán strelou do brvna. V 75. minúte sa Hodek postavil k priamemu kopu, poslabšie obstrelil múr a lopta sa od žrde dostala do siete. To Dubnicu úplne položilo. "Sedem statočných" si dokonca zakričalo úprimne gól aj po tretíkrát, radosť im skazilo zistenie, že lopta skončila v bočnej sieti (nebolo vidieť cez reklamy). Aspoň na niečom sa domáci fanúšikovia v ten večer pobavili. Inter spáli ešte štyri gólové šance a postup do ďalšieho kola pokojne ustrážil.

Samozrejme, okrem postupu potešil skalných žltočiernych aj predvedený výkon, na ktorý sa s výnimkou pár hluchých minút dalo pozerať celý zápas.

Inter odohrá zápasy štvrťfinále Slovenského pohára vo futbale v predpokladaných termínoch 23.10.2007 a 6.11.2007.