Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
20.1.2008 >> Tipsport liga 2008: 1. FC Brno - Inter Bratislava 1:1


1. FC Brno - Inter Bratislava 1:1 (1:0)
Tipsport liga 2008 - 3. zápas, 19.1.2008, umelá tráva na Pasienkoch

GÓLY: 35. Střeštík, 55. Majtán, ŽK: Majtán, Augustín, rozhodoval: Matúš, 150 divákov.

BRNO: Bureš (45. Lejsal) – Kuncl, Trousil, Švejnoha, Lira – Kubáň (45. Kalouda), Polách (45. Pavlík), Mareček, Střeštík (45. Besta), Okleštěk (45. Siegl) – Simr (45. Wagner).

INTER: Košický (46. Prošovský) – Čikoš, Ševela, Húšťava, Kotuľa – Petrán, Majerník, Augustín (46. Zrubec), Tužinský (59. Kuba) – Majtán, Szegedi.

Fotografie zo zápasu si môžete pozrieť v galérii. rovnako aj reportáž televízie TA3.

Hneď v úvode stretnutia mali po jednej šanci obe mužstvá - ani Augustín ani Polách šance nepremenili. Hra bola vyrovnaná, aj keď viac bránu ohrozovali hostia. V 35. minúte dostal Střeštík peknú prihrávku, obrana žltočiernych ho dostatočne neprikryla a tak umiestnenou strelou nedal Košickému šancu. Do polčasu sa už veľa vzruchu neudialo. V 55. minúte Tužinský zachytil Trousilovu rozohrávku, potiahol po krídle, prihral na šestnástku Majtánovi, ktorý do prázdnej brány bez problémov skóroval. Potom sa striedali nudnejšie fázy so zaujímavejšími. Aj keď bol Inter aktívnejší, gól na kopačkách mali Moraváci, ale Prošovský dvakrát vynikajúco zasiahol. Zápas sa tak skončil spravodlivou remízou.

Inter obsadil konečné 4. miesto so ziskom jedného bodu a Brno sa s bodom naviac umiestnilo o priečku vyššie. V utorok 22. januára o 13:00 zohrajú súboj o prvé miesto Trnava s Petržalkou.

Výsledok predošlého stretnutia:
1. FC Brno - Spartak Trnava 1:1 (1:1)
Góly: 16. Besta - 37. Michalík, 850 divákov.


Od začiatku prípravy sa v kádri žltočiernych udiali opäť zmeny. Mužstvo opustil Šlahor, ktorý išiel na polročné hosťovanie do corgoňligového Senca. K Slnečným jazerám má namierené aj Závaterník, hovorí sa o Guľovi, definitíva padne čoskoro. Pre zaujímavosť - v tomto tíme zakotvil aj Richard Hejčík či Marek Bončo. Matovič je už vyše týždňa na skúške v Litve a pravdepodobne ho už na Pasienkoch neuvidíme.

Aktuálna súpiska je nasledovná:
Brankári: Krnáč, Košický, Prošovský
Obrancovia: Čikoš, Ševela, Húšťava, Kotuľa, Tarek, R. Mihálik, Friga (stále v štádiu liečenia)
Strednopoliari: Petrán, Pet. Majerník, F. Kiss, Kučera, Zrubec, Horváth, Tužinský
Útočníci: Majtán, Augustín, Szegedi, Hodek, Kuba