Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
15.3.2008 >> 21. kolo: LAFC Lučenec - Inter Bratislava 1:1


LAFC Lučenec - Inter Bratislava 1:1 (0:1)
21. kolo 1. ligy - 15.3.2008

GÓLY: 48. Vaculčiak - 16. Guľa, ŽK: Gonos, Golian - Petrán, Majtán, rozhodovali: Kráľovič - Rendko, Petríček, 1450 divákov.

LAFC: Pahulyi - Vaculčiak (67. S. S. Drogba), Libič, Golian, Gonos - Lavrík (74. Masár, 85. Mendes), Pav. Kováč, Vido, Pet. Ďurica, Kamendy - Boháčik. Tréner M. Albrecht.

INTER: Krnáč - Čikoš, Šedivý, Ševela, Kotula - Petrán, V. Horváth, Guľa (83. Pet. Majerník), Szegedi (62. Tužinský) - Kuba (90+. Tarek), Majtán. Tréner V. Koník.

Pozrite si niekoľko fotografií v galérii, na videách vyrovnávajúci gól Lučenca, roh Interu a záver zápasu.

Inter nastúpil v rovnakej zostave ako doma proti Humennému, len namiesto Kissa hral Guľa. Opatrnejší úvod sa hosťom nemusel vyplatiť. Boháčik hlavičkoval do brvna a v 13. minúte po rohu Golian trafil na bránkovej čiare stojaceho bratislavského obrancu. Žlto-čierni potom zaktívnili hru, napádali súpera a výsledok sa dostavil: Kuba zachytil zlú Libičovu rozohrávku, nezištne prihral Guľovi, ktorý už prázdnu bránu neminul - 0:1. Agresívna hra platila na Lučenec naďalej a Inter bez problémov dohral prvý polčas. Krnáča vystrašila jedine jedovka zo šestnástky nad bránu. Inter mohol viac krát skórovať, najbližšie k tomu mali Kuba s Majtánom, ktorí sa rútili sami na Pahulyiho, Kuba sa rozhodol zakončovať sám, ale na nerovnom teréne mu lopta v poslenej chvíli nadskočila a trafil ju členkom ponad bránu.
Po prestávke dostal fantastickú prihrávku Majtán, unikol obrancovi, ale zoči-voči brankárovi neuspel. O chvíľu zahrávali domáci rohový kop, strela spoza šestnástky skončila na brvne a odrazenú loptu dopravil do siete pohodlne Vaculčiak. Potom do konca zápasu tempo ustalo a súperi sa zrejme zamerali na ubránenie remízy. Gólové šance už neprišli a tak sa body delili. Po zápase domáci diváci vyprevadili do kabín rozhodcov piskotom, za svoj výkon si ho však zaslúžili. To si však už šestica skalných podávala ruky s hráčmi.