Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
1.6.2008 >> 33. kolo: MFK Goral Stará Ľubovňa - Inter Bratislava 0:0


MFK Goral Stará Ľubovňa - Inter Bratislava 0:0 (0:0)
33. kolo 1. ligy - 31.5.2008

ŽK: F. Kiss, rozhodovali: Šipoš - Mikulaj, Chládek, 550 divákov.

MFK GORAL: Vaško – Majný, J. Novák, Štieber (80. Štrbac), R. Pavlišin – Gálik, M. Andraščík, Maďarik (72. Mižák), Čomič – Mar. Adam, P. Cicman. Tréner Ľ. Puhák.

INTER: Košický – Čikoš, Šedivý, Ševela, Tarek – Burza (90. Fieber), Kučera (83. F. Kiss), Guľa (70. Kuba), V. Horváth – Majtán, Hodek. Tréner V. Koník.

Na posledný zápas ročníka 2007/08 cestoval Inter do Starej Ľubovne, ktorá už bola pred zápasom istým zostupujúcim. Žlto-čierni mohli v prípade úspechu skončiť aj druhí, no pri prehre aj piati. Pred zápasom sa mestom prehnala búrka s krupobitím, čo sčasti sťažilo pohyb hráčom. Domácich sporadicky podporovala asi pätnástka adolescentov, hostí pätica najvernejších.
Duel začal lepšie Inter. Po úvodnej päťminútovej oťukávačke spálil čistú šancu Hodek, ktorý perfektnú prihrávku z ľavej strany len "nahral" brankárovi Vaškovi. Onedlho sa ocitli v gólových príležitostiach aj Guľa a Majtán, ale gólmana domácich neprekonali. Gorali sa dostávali do útoku len sporadicky, do šestnástky sa však nedostal nikto, takže Košický prvý polčas nemal prácu. Úvodný gól mohol streliť Horváth, ktorý hlavičkou opečiatkoval brvno a onedlho zvonila konštrukcia opäť, keď Majtán využil jedinú chybu Vaška, obstrelil ho, ale strela z ťažkého uhla skončila na pravej žrdi.
Porada v kabíne skončila skôr, keďže tréner Koník prišiel na ihrisko už po desiatich minútach. Úvod opäť patril Interu, ale ani po dvoch vyložených šanciach sa žlto-čierni neradovali. Inter úplne ovládol hru, domáci zjavne kondične odpadávali a len bezhlavo odkopávali loptu. V 70. minúte vystriedal Kuba Guľu, čo sa nakoniec ukázalo ako zlý ťah, lebo stred poľa prestal fungovať a zrazu sa dostali na koňa domáci. Košický v 75. minúte vybehol a zoči-voči ľubovnianskemu útočníkovi zlikvidoval vôbec prvú šancu domácich. Onedlho už len očami vytláčal nebezbečnú delovku, ktorá tesne minunla pravú žrď. Tlak Inter ustál, ale nevytvoril si už žiadnu šancu a tak sa zápas skončil bezgólovou remízou.
V zápase už o nič dôležité nešlo a tak to aj na trávniku vyzeralo. Hral sa pohodový, miestami nudný futbal, pričom vyše hodiny sa diali veci len pred bránkou domácich. Namiesto pohodlného víťazstva si žlto-čierni odviezli len chudobný bod, s ktorým určite nemôžu byť spokojní. Jedinou náplaťou je to, že vzhľadom na výsledky súperov sa bratislavské mužstvo umiestnilo na konečnom treťom mieste. V zápase sa najviac snažili Majtán s Čikošom, slušnú robotu odviedol aj Guľa.