Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
31.8.2008 >> MFK Rimavská Sobota - Inter Bratislava 1:1


MFK Rimavská Sobota - Inter Bratislava 1:1 (0:0)
7. kolo 1. ligy - 30.8.2008

GÓLY: 62. M. Gibala - 90+. Chlebo, ŽK: M. Gibala - Čikoš, V. Horváth, rozhodovali: P. Hrčka - E. Weiss, Králik, 921 divákov.

R. SOBOTA: M. Kuciak - B. Mráz, Geri, Rubint, Janečka - Lazúr (90+. Morháč), Ádam (46. Živanovič), M. Filo, Siheľský - M. Gibala (79. Čižmár), Pisár. Tréner K. Kisel.

INTER: Krnáč – Čikoš, Staško (87. Chlebo), Ševela, Polgár – Tomčák, V. Horváth, P. Sedlák, Čirik – Hodek (78. F. Kiss), Majtán (69. Kuba). Tréner V. Koník.

Pozrite si fotografie zo zápasu v galérii, ďalej zostrih niekoľkých šancí (5,1 MB) a reportáž TV LocAll.

Na štadióne Na záhradkách sa hral šláger 7. kola v ideálnom počasí. Opäť sa potvrdilo, že publikum v Rimavskej Sobote je obzvlášť búrlivé. Vyhecoval ich v 6. minúte Čikoš, ktorý za tvdý zákrok dostal žltú kartu. Vrcholom bola situácia zo 16. minúty, keď M. Gibala - povestný filmár - v tiesnení spadol v šestnástke, avšak namiesto penalty prišla len žltá karta pre domáceho hráča. Zaklincoval to moment, keď z tribúny spadla vlajka SFZ. Podľa reakcií domácich sa už ani ona nemohla dívať na ten hnus, čo predvádzali rozhodcovia :-) Potom iniciatívu prebral Inter, hral dobre takticky a dostal sa do najväčšej šance prvého polčasu, keď sa Hodek v šestnástke dobre zorientoval, potiahol až pred brankára Kuciaka, ale napálil to len do neho. V 27. minúte chýbali Majtánovi dva kroky ku koncovke a o tri minúty hlavičkoval po rohu osamotený Ševela nad bránu. Domáci do konca prvého dejstva ohrozovali bránu Krnáča len zo štandardných situácií.
V druhom polčase mal Inter opäť viac z hry a keď už dostával súpera pod tlak, prišiel vedúci gól Rimavskej Soboty. Pretiahnutý rohový kop vrátil prudkou strelou do šestnástky Pisár a Gibala na päťke usmernil loptu do brány. Postupne v snahe vyrovnať Inter otvoril hru, čo využili domáci na založenie niekoľkých rýchlych protiútokov, našťastie bez gólového efektu. Na začiatku poslednej desaťminútovky sa Tomčák preštrikoval až pred Kuciaka, ale z uhla trafil do bočnej siete. V 87. minúte sa tréner Koník rozhodol poslať tretieho útočníka Chleba, čo sa vyplatilo. Inter sa síce do tlaku nedostal a fanúšikovia domácich už oslavovali víťazstvo, keď sa zrazu po sérii rýchlych prihrávok ocitol sám pred Kuciakom Chlebo a strelou medzi nohy vyrovnal. Bežala tretia minúta nadstaveného času. Ani protesty, že Chlebo loptu spracoval rukou, nepomohli a tak sa zápas skončil spravodlivou remízou. To si zrejme uvedomili aj domáci priaznivci, lebo namiesto piskotu aktérom stretnutia zatlieskali.
V ligovej prestávke odohrá Inter prípravný zápas proti Iskre Petržalka v utorok 2.9.2008 o 16:30 na Pasienkoch.