Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
21.1.2009 >> 1. FC Brno - Inter Bratislava 4:0


1. FC Brno - Inter Bratislava 4:0 (2:0)
Tipsport liga 2009 - štvrťfinále, Brněnské Ivanovice - 21.1.2009

GÓLY: 17. Schneider, 21. Došek, 48. Schneider, 55. Kalivoda, ŽK: ? - Kosmeľ, rozhodovali: Mikel – Večeřa, Dobrovolný, 500 divákov.

BRNO: Bureš – Kuncl (71. Smutný), Trousil, Dvorník, Čoupek (58. Okleštěk) – Hanák (46. Kalivoda), Polách, Schneider (58. Živný), Lira – Došek, Pospěch (46. Šural). Tréner M. Beránek.

INTER: Krnáč – Polgár, Ševela, Staško, Kosmeľ – Čirik, Sedlák (69. Zrubec), F. Kiss (61. Burza), Szegedi - Hodek, Kuba (56. Chlebo). Tréner V. Koník.

Pozrite si krátke video a reportáž ČT4.

Inter v úvode zatlačil favorizovaného súpera a dostal sa aj do šancí, gól však padol z ničoho nič na druhej strane, keď lopta po rohovom kope preskákala cez šestnástku a Schneider nemal problém so zakončením. Hra sa vyrovnala, diváci videli naďalej slušný futbal. Obrovskú šancu spálil Hodek, keď sa preštrikoval až do šesnástky, ale trafil len do brankára. V 21. minúte sa presadil Došek, ktorý medzi dvoma obrancami nechytateľne hlavičkoval. Inter strelil gól v 38. minúte, rozhodca ho však pre neuznal - Ševela, ktorý loptu tečoval, stál v ofsajde. Po zmene strán Moravania ukázali, čo je strelecká efektivita, keď z dvoch šancí dali aj dva góly. Zápas na dvadsať minút upadol do priemeru a až v poslednej pätnásťminútovke opäť prevzal taktovku Inter. Hodek však zo sedem metrov prestrelil prázdnu bránu a v nadstavenom čase mu v poslednom momente vypichol loptu brnenský obranca. Žlto-čierni tak utrpeli značne krutú prehru, výkonom však na celom turnaji nesklamali.

Inter odohral aj prípravné stretnutie so Slovanom v utorok 20.1.2009. Obe mužstvá postavili hráčov z lavičky a zápas vyhrali belasí po góle Meszároša.
Zostava: Prošovský - Tarek, Šedivý, Mihálik, Húšťava - Burza, Friga, Zrubec, Fieber - Tomčák, Chlebo.
V druhom polčase nastúpili aj Szegedi, Hodek a Kuba.