Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
31.1.2009 >> Spartak Trnava - Inter Bratislava 1:1


Spartak Trnava - Inter Bratislava 1:1 (0:1)
Prípravný zápas - 31.1.2009

GÓLY: 77. Devátý - 40. Zrubec, 500 divákov.

SPARTAK: Hrdina – Došek (65. Jakubička), Gueye, Doležaj, Ľ. Hanzel – Hlavatovič (46. Procházka), Ďuriš (60. Devátý), Kopúnek (46. Jelenkovič), Hruška (80. Klinka) – Kožuch (60. Filipovič), Bernáth (46. Guldan). Tréner K. Pecze.

INTER: Krnáč – Húšťava, Polgár, Mihálik, Tarek (46. Fieber ml.) – Čirik (46. Burza), Sedlák, Zrubec (46. F. Kiss), Kosmeľ - Tomčák (46. Chlebo), Hodek. Tréner P. Fieber.

Pozrite si video s jednou akciou Interu, reportáž TA3, fotografie v galérii, na Profutbale a stránke Spartaka.

Na ihrisku Lokomotívy Trnava priviedol kapitán Polgár opäť o niečo oslabený káder a zo začiatku to bolo cítiť. Trnava mala viac z hry, novozložená obrana žltočiernych si dobre nerozumela. Brankár Krnáč musel riešiť viaceré gólové situácie, zaujal najmä jeho brilantný zákrok, keď zlikvidoval trnavskú akciu na jeden dotyk. Po dvadsiatich minútách sa osmelil aj Inter, hráči začali behať a umne kombinovať, čo robilo Spartaku problémy. Výsledkom bol gól Zrubca v 40. minúte, keď zúžitkoval center Čirika.

Hneď na začiatku druhého polčasu spravil fatálnu hrúbku brankár Hrdina, keď prihral rovno na kopačky Hodekovi, ten prepásol správny okamih a trafil len do gólmana domácich. Onedlho Inter zahrával priamy kop, na centrovanú loptu si nabehol Hodek, ale hlavička skončila na žrdi. Trnava hrala v týchto chvíľach veľmi slabo, interisti aktívne napádali, zohrala sa aj obrana a tak sa domáci do ničoho nedostali. Až v 77. minúte po nenápadnej akcii sa lopta z ľavej strany dostala do šestnástky k Devátemu, ktorý nekompromisne vyrovnal. Trnava ožila, ale chvíľkový tlak žlto-čierni prečkali a odniesli si po celkom dobrom výkone spravodlivú remízu.

Mužstvo viedol nový tréner Peter Fieber, ktorý sa musel vyrovnať s ďalšími odchodmi hráčov. Prakticky sa rozpadla obrana, Staška skúšajú Zlaté Moravce, ak nezakotví tam, pravdepodobne posilní Michalovce. Ševela dostal lukratívnu ponuku z Trenčína a keďže sa mu dnes skončila zmluva, už nenastúpil. Rovnako odišiel aj Peter Šedivý a momentálne sa rokuje o (ne)zotrvaní Čirika. Podobne je na tom aj Majo Tomčák, ktorý už nemôže hrať za iný klub ako Trnavu a Inter. Podľa jeho slov by pravdepodobne nastupoval v trnavskej rezerve, preto by uprednostnil Inter, ale zatiaľ to viazne na platovej dohode. Zranení sú momentálne Kuba (kľúčna kosť, 1 mesiac) a Friga (opuch kolena, 1 týždeň).

V stredu 28.1.2009 Inter odohral prípravný zápas na domácom umelom trávniku so Žiarom nad Hronom a zvíťazil 2:0. Prvý gól strelil Čirik a druhý bol vlastný. Dňa 4.2.2009 Inter nastúpi vo Veľkom Bieli proti SFM Senec a o týždeň v sobotu (7.2.2009) doma privíta Jihlavu. Presné časy výkopu zatiaľ nepoznáme.