Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
8.4.2009 >> FKM Prievidza - Inter Bratislava 2:2


FKM Prievidza - Inter Bratislava 2:2 (1:0)
19. kolo I. ligy, dohrávka - 8.4.2009

GÓLY: 5. Masár, 90.+ Šlosár - 72. Hodek, 77. R. Mihálik, ŽK: Guľa, Mir. Oršula - K. Kratochvíl, Burza, Polgár, Tarek, Tomčák, rozhodovali: Olšiak - Vorel, Benko, 1450 divákov.

PRIEVIDZA: Šemrinec – Minarčík, Helbich, Pavlovkin (68. Mar. Oršula), Šlosár - Pastva, Guľa (77. D. Oravec), Kokanovič, Mir. Oršula (71. Š. Pekár) - Masár, Dirnbach. Tréner V. Rusnák.

INTER: Krnáč – Burza, Polgár, R. Mihálik, K. Kratochvíl (46. Tarek) – Fieber ml. (50. Kuba), F. Kiss, P. Sedlák, Kosmeľ (65. Chlebo) - Tomčák, Hodek. Tréner P. Fieber.

Pozrite si krátky zostrih (6,49 MB) s druhými gólmi oboch tímov.


Inter začal zápas vlažne a už v 5. minúte padol nečakaný gól. Slabý skákavý center z pravej strany Maťo Krnáč chytal do náručia, lopta mu vypadla a skočila rovno pred nohu Masára - 1:0. Prievidza chvíľu tlačila, obrovskú šancu spálil Dirnbach. Potom sa už žlto-čierni prebrali, Tomčák našiel nádhernou prihrávkou Hodeka, ktorý nekompromisne zavesil. Rozhodcovia však odmávali (vraj diskutabilný) ofsajd. Tomčák mal krátko nato ďalší gól na kopačke, rútil sa sám na Šemrinca, ale otáľal so strelou toľko, až mu brankár loptu zobral spod nôh. Inter mal do konca polčasu optickú prevahu, ale vážnejšia šanca sa nezrodila.

Bratislavčania začali aj druhý polčas aktívne, Prievidza ohrozovala už len zo štandardiek, ale obrana či brankár už boli istí. Po zranení Fiebera ml. a vystriedaní Kosmeľa hrali od 65. minúty na hrote Interu až štyria útočníci a gól na seba nenechal dlho čakať. Najprv po nenápadnej akcii loptu aj s kusom šťastia prepasíroval do bránky Hodek a päť minút nato sa po rohu lopta odrazila k Mihálikovi, ktorý nezaváhal. Veľkú šancu spálil Chlebo, ktorý vo vyloženej pozícii z 15 metrov pálil nad. Zdalo sa, že žlto-čierni už v pohode uhrajú výsledok, ale v druhej minúte nadstaveného času (2 min.) prišlo k zbytočnému faulu, všetko sa nahrnulo do našej šestnástky a odrazená lopta sadla na nohu Šlosára, ktorý nekompromisne vyrovnal.

Zápas bol síce behavý, ale bez nápadu a tak zapadol len do obyčajného priemeru. Inter mal viac z hry, ale vlastnými chybami sa pripravil o ďalšie dva body. Táto remíza je teda opäť prehrou.

Aktuálny stav žltých kariet:
7 - Burza
4 - Tomčák
3 - Tarek, Polgár
2 - Hodek, P. Sedlák, K. Kratochvíl
1 - M. Kučera, Šedivý, Chlebo, Krnáč, F. Kiss, Fieber ml.