Online:
Návštev celkom:
© Tomi 2007 - 2013
Kontakt na
správcu stránky
AKTUALITY
31.7.2009 >> Žltočierne Teleráno


Žltočierne Teleráno


Dnes sme boli svedkami nebývalej televíznej udalosti. Ranná show najsledovanejšej televízie na Slovensku – Teleráno - bola totiž kompletne odetá v žltočiernych farbách. Televízia Markíza pozvala predstaviteľov občianskeho združenia Inter Bratislava a jeho mladých futbalistov, aby sa prišli podeliť o aktuálne klubové informácie. Tóno Greguš, Jozef Barmoš a Jozef Mihál predstavili nový futbalový klub a jeho ciele v oblasti mládežníckeho futbalu. Naša téma navyše veľmi pozitívne vyznela v kontraste s poslednými futbalovými udalosťami na slovenských ligových štadiónoch.
Mladí interisti kompletne zaplnili vonkajší vysielací priestor vo svojich nových dresoch značky Legea. Na trávniku hrali bago, pomáhali v ručných dielňach a zabávali celý štáb na čele s moderátorskou dvojicou Jankou Hospodárovou a Štefanom Dvorským. Posledný menovaný si dokonca na seba navliekol náš dres a v živom prenose v ňom moderoval (viď. druhý vstup).
Pre nový Inter to bola veľmi dôležitá príležitosť, ako dať Slovensku vedieť o svojej existencii a ďalších plánoch. Radi by sme sa týmto poďakovali televízii Markíza za pozitívny prístup k nášmu projektu.
Veríme, že aj ostatné médiá nám budú naklonené.

Kompletný záznam môžete nájsť v archíve Telerána. Interistické vstupy sú v blokoch 4 (7:45) a 5 (8:23).
Samotné vstupy sú prístupné na stiahnutie aj na našej stránke:
Prvý vstup (19,7 MB)
Druhý vstup (17,0 MB)
Súčasne pripájame fotodokumentáciu z dnešného vysielania.